FHG Komuniti
You must login or register to view all this site...
thanks from FHG komuniti...



 
HomeMenuju Era BaruRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Poll
Windows Apakah Yang Sedang Anda Gunakan Sekarang
1. Windows XP
Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_lcap49%Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_rcap
 49% [ 56 ]
2. Windows Vista
Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_lcap23%Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_rcap
 23% [ 27 ]
3. Windows 7
Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_lcap28%Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_rcap
 28% [ 32 ]
Total Votes : 115
Latest topics
Top posters
Haji Gendutz (1067)
Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_lcapMari kita berjual beli barang (halal) I_voting_barMari kita berjual beli barang (halal) I_vote_rcap 
abu9783 (942)
Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_lcapMari kita berjual beli barang (halal) I_voting_barMari kita berjual beli barang (halal) I_vote_rcap 
exter3144 (590)
Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_lcapMari kita berjual beli barang (halal) I_voting_barMari kita berjual beli barang (halal) I_vote_rcap 
QuadCore (373)
Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_lcapMari kita berjual beli barang (halal) I_voting_barMari kita berjual beli barang (halal) I_vote_rcap 
Eset Mataku (188)
Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_lcapMari kita berjual beli barang (halal) I_voting_barMari kita berjual beli barang (halal) I_vote_rcap 
cicakman (181)
Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_lcapMari kita berjual beli barang (halal) I_voting_barMari kita berjual beli barang (halal) I_vote_rcap 
trader9509 (170)
Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_lcapMari kita berjual beli barang (halal) I_voting_barMari kita berjual beli barang (halal) I_vote_rcap 
ladylight (169)
Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_lcapMari kita berjual beli barang (halal) I_voting_barMari kita berjual beli barang (halal) I_vote_rcap 
reaker850327 (158)
Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_lcapMari kita berjual beli barang (halal) I_voting_barMari kita berjual beli barang (halal) I_vote_rcap 
Dreamcast (148)
Mari kita berjual beli barang (halal) I_vote_lcapMari kita berjual beli barang (halal) I_voting_barMari kita berjual beli barang (halal) I_vote_rcap 
HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Share
 

 Mari kita berjual beli barang (halal)

Go down 
AuthorMessage
Finiey82
 
 
Finiey82

Mari kita berjual beli barang (halal) Regmember
Number of posts : 90
Age : 37
Location : sarawak
Points : 20270
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-18

Mari kita berjual beli barang (halal) Empty
PostSubject: Mari kita berjual beli barang (halal)   Mari kita berjual beli barang (halal) EmptyMon May 05, 2008 1:07 pm

kepada sesiapa yang berminat nak menbeli barang atau menjual sesuatu barang boleh lah serta nama product dan harga barang .... nie tauk da yang minat ngan barang yang kita jual daripada sik dipake nak...

k aku nak jual komputer ku pi ku sik berani nak engkah rega mahal gilak.... takut sik da orang nak meli...
nak madah loya pun pc sik lah..
pc aku nang tahap dewa pun... mok sik mok jak orang nak meli pc aku tok...

Spec pc aku...
mobo - abitkn9
prosesor- amd am2 4200
ram 4gb 800mhz
hd 80gb WD 7200rpm....

kalo korang berminat...
berapa yang korang beranai ambil....
sila kemukakan cadangan anda
Back to top Go down
View user profile
abu9783
 
 
abu9783

Mari kita berjual beli barang (halal) Moderators
Number of posts : 942
Age : 35
Location : Samarahan
Points : 20421
Reputation : 3
Registration date : 2008-03-26
Operating System : Windows Xp

Mari kita berjual beli barang (halal) Empty
PostSubject: Re: Mari kita berjual beli barang (halal)   Mari kita berjual beli barang (halal) EmptyMon May 05, 2008 1:13 pm

pok ko leh masuk lam forum IKLAN pok kidding
Back to top Go down
View user profile
Haji Gendutz
 
 
Haji Gendutz

Mari kita berjual beli barang (halal) Administrators
Number of posts : 1067
Age : 34
Location : SaRaWaK
Points : 20986
Reputation : 2
Registration date : 2008-01-08
Operating System : 7 ultimate

Mari kita berjual beli barang (halal) Empty
PostSubject: Re: Mari kita berjual beli barang (halal)   Mari kita berjual beli barang (halal) EmptyMon May 05, 2008 2:37 pm

kacak gilak dah pandangan en abu ya...
sik lamak ik naik pangkat en abu ya... hahaha

_________________
Mari kita berjual beli barang (halal) 892786
Back to top Go down
View user profile http://www.hajigendutz.blogspot.com
abu9783
 
 
abu9783

Mari kita berjual beli barang (halal) Moderators
Number of posts : 942
Age : 35
Location : Samarahan
Points : 20421
Reputation : 3
Registration date : 2008-03-26
Operating System : Windows Xp

Mari kita berjual beli barang (halal) Empty
PostSubject: Re: Mari kita berjual beli barang (halal)   Mari kita berjual beli barang (halal) EmptyMon May 05, 2008 3:20 pm

malu kmk hj jgn bunyi macam ya ...kedong iklan dah di buka nak kita masukkan benda tuk dalam forum iklan grin
Back to top Go down
View user profile
exter3144
 
 
exter3144

Mari kita berjual beli barang (halal) Regmember
Number of posts : 590
Age : 36
Location : S A R A W A K
Points : 20254
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-22
Operating System : Windows Xp

Mari kita berjual beli barang (halal) Empty
PostSubject: Re: Mari kita berjual beli barang (halal)   Mari kita berjual beli barang (halal) EmptyMon May 05, 2008 4:25 pm

malu ndah en.abu ya eh...makanya dah melayang2..hehehehe...turun gik..turun gik..terawang2 dah nya ya... guling

_________________
Mari kita berjual beli barang (halal) Man_u_10
GLORY 4 THE MANCHESTER UNITED.....
Back to top Go down
View user profile
Ma2DaEL
 
 
Ma2DaEL

Number of posts : 2
Age : 31
Location : Selangor Klang
Points : 19870
Reputation : 0
Registration date : 2008-07-08

Mari kita berjual beli barang (halal) Empty
PostSubject: Re: Mari kita berjual beli barang (halal)   Mari kita berjual beli barang (halal) EmptySun Aug 10, 2008 11:21 pm

tok sli ka apa bos? Abit kn9 SLI or just kn9 nforce 4?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Mari kita berjual beli barang (halal) Empty
PostSubject: Re: Mari kita berjual beli barang (halal)   Mari kita berjual beli barang (halal) Empty

Back to top Go down
 
Mari kita berjual beli barang (halal)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FHG Komuniti :: Jual Dan Beli ::   :: Desktop N Laptop-
Jump to: