FHG Komuniti
You must login or register to view all this site...
thanks from FHG komuniti...



 
HomeMenuju Era BaruRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Poll
Windows Apakah Yang Sedang Anda Gunakan Sekarang
1. Windows XP
49%
 49% [ 56 ]
2. Windows Vista
23%
 23% [ 27 ]
3. Windows 7
28%
 28% [ 32 ]
Total Votes : 115
Latest topics
Top posters
Haji Gendutz (1067)
 
abu9783 (942)
 
exter3144 (590)
 
QuadCore (374)
 
Eset Mataku (190)
 
cicakman (181)
 
trader9509 (170)
 
ladylight (169)
 
reaker850327 (158)
 
Dreamcast (150)
 
HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Share | 
 

 EURO 2008

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
exter3144
 
 



Number of posts : 590
Age : 34
Location : S A R A W A K
Points : 15779
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-22
Operating System : Windows Xp

PostSubject: EURO 2008   Mon Jun 09, 2008 6:38 pm

Surprised Start balik bersengkang mata pagi-pagi buta tgk bola nih...dah start pun euro nih..enjoy gak tgk beberapa game yg dah berlansung..antaranya Portugal dan lain-lain negara dalam benua eropah..tapi yg tak bestnyer tgk sorg2..huhuhu..sapa2 nk join tgk bole dtg join..hehehehe...tv3 pun ada gak siaran lansung.. Surprised

_________________

GLORY 4 THE MANCHESTER UNITED.....
Back to top Go down
View user profile
exter3144
 
 



Number of posts : 590
Age : 34
Location : S A R A W A K
Points : 15779
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-22
Operating System : Windows Xp

PostSubject: Re: EURO 2008   Mon Jun 09, 2008 6:40 pm

untuk keputusan terkini..layari http://www.euro2008.uefa.com/

_________________

GLORY 4 THE MANCHESTER UNITED.....
Back to top Go down
View user profile
boyakz
 
 


Number of posts : 10
Age : 34
Location : Swk Rivers
Points : 15445
Reputation : 0
Registration date : 2008-06-27

PostSubject: Re: EURO 2008   Fri Jun 27, 2008 5:05 pm

la..nape takde yang lain dalam topik nih......
diorang tak minat bola kot...
aku lambat masuk forum ni.....so borak yang last jer lah...
untuk final game Germany Vs Spain....

aku sokong Spain dr mula saingan Euro sampai final ni....
coz dlm team tu byk talented player ...corak permainan diorang simple...semua main grounding.....jarang tgk main bola tinggi....

mlm tadi aku tgk semi final Spain Vs Russia.....
memang best la....1st half memang seimbang....lepas Spain score 1st goal, russian terus hilang arah....so Spain ambik peluang untuk jaringkan lagi gol......

harap2 final nanti spain menang dgn german.....
kalau ikut atas kertas memang susah nak ramal team mana menang coz team2 tersebut ada kehebatan masing2.....
tp kalau di lihat sepanjang euro ni.....spain lebih teratur dan terancang permainan nya......german selalu menang babak2 aher....

Then, Spain rasanya lebih layak bergelar juara EURO 2008!!!!!

go Spain.....ur the best team in Euro 2008!!!
Back to top Go down
View user profile
abu9783
 
 



Number of posts : 942
Age : 33
Location : Samarahan
Points : 15946
Reputation : 3
Registration date : 2008-03-26
Operating System : Windows Xp

PostSubject: Re: EURO 2008   Fri Jun 27, 2008 5:30 pm

lain macam jak boyak tuk haji apo nya tuk bertuie kah?hahahahhahah hahaha
Back to top Go down
View user profile
boyakz
 
 


Number of posts : 10
Age : 34
Location : Swk Rivers
Points : 15445
Reputation : 0
Registration date : 2008-06-27

PostSubject: Re: EURO 2008   Fri Jun 27, 2008 5:49 pm

abu9783 wrote:
lain macam jak boyak tuk haji apo nya tuk bertuie kah?hahahahhahah hahaha

itu bukannya "bertuie"...(gua tak tau ini istilah apa.??)
itu cuma ramalan oleh seorang yang minat or suke akan sesuatu pasukan atas dasar persembahan ataupun pemain yang ada di dalam pasukan tersebut....

sebagai pemerhati bolasepak yang tidak di iktiraf oleh mana2 persatuan Bolasepak Dunia...macam Shebby kat Astro tu......kita boleh menilai sesuatu pasukan dgn melihat mereka bermain di padang bolasepak walaupun melalui kaca tv..... Surprised ...
kan aku dah merapu ni.... Embarassed

so....sesiapa pun boleh mengandaikan pasukan yg akan menang Euro 2008 nanti.....
selain minat persembahan terkini perlu diikutkan sekali.....
hehehehe...
dah macam pengulas sukan jugak gua nih.....

cayalah...aku,....hehehehehe
Back to top Go down
View user profile
abu9783
 
 



Number of posts : 942
Age : 33
Location : Samarahan
Points : 15946
Reputation : 3
Registration date : 2008-03-26
Operating System : Windows Xp

PostSubject: Re: EURO 2008   Sat Jun 28, 2008 4:07 pm

kau enjin nag hebat cayak ku aku ya boyak hahaha
Back to top Go down
View user profile
boyakz
 
 


Number of posts : 10
Age : 34
Location : Swk Rivers
Points : 15445
Reputation : 0
Registration date : 2008-06-27

PostSubject: Re: EURO 2008   Thu Jul 03, 2008 1:29 pm

abu9783 wrote:
kau enjin nag hebat cayak ku aku ya boyak hahaha

enjin motoboat.....bukan rxz QK????....
mana tak laju....
ape2 pun my fav. team SPAin JUARA Euro 2008 seperti yang diramal...
nanti tgk world cup pulak......Spain pasti mengganas lagi.....itupun kalau player yg main Euro ni masih aderlah...
Back to top Go down
View user profile
Haji Gendutz
 
 



Number of posts : 1067
Age : 31
Location : SaRaWaK
Points : 16511
Reputation : 2
Registration date : 2008-01-08
Operating System : 7 ultimate

PostSubject: Re: EURO 2008   Thu Jul 03, 2008 5:30 pm

mun world cup... susah kita nak madah
bukan nya setakat team eropah ajak..
team amerika latin pun ada nak.. apa kurang cdak argentina yg dibarisi antara pemain paling menyerlah masa tok , Messi ....
Razz

_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.hajigendutz.blogspot.com
exter3144
 
 



Number of posts : 590
Age : 34
Location : S A R A W A K
Points : 15779
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-22
Operating System : Windows Xp

PostSubject: Re: EURO 2008   Tue Jul 08, 2008 5:46 pm

spain dah ngambik euro tahun tok..jgn nasib yg sama ngn grece dah la

_________________

GLORY 4 THE MANCHESTER UNITED.....
Back to top Go down
View user profile
Haji Gendutz
 
 



Number of posts : 1067
Age : 31
Location : SaRaWaK
Points : 16511
Reputation : 2
Registration date : 2008-01-08
Operating System : 7 ultimate

PostSubject: Re: EURO 2008   Tue Jul 08, 2008 5:50 pm

yarabi lamak sik nangga tuan rumah...
nie lamak sik nampak.. masih diam tempat lamak kah... kidding
Back to top Go down
View user profile http://www.hajigendutz.blogspot.com
exter3144
 
 



Number of posts : 590
Age : 34
Location : S A R A W A K
Points : 15779
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-22
Operating System : Windows Xp

PostSubject: Re: EURO 2008   Tue Jul 08, 2008 6:05 pm

hohoho...ada ctok..masih ada pok..eh..ari rabu tok mek org da lawan cdak pendidikan..mun nk datang mencelah sila la datang..nang dialu-alukan..tapi dtg awal la..dlm kol 5.30..mlm tadik ku ru pas main di WINNER COURT kat jln arang ya..

_________________

GLORY 4 THE MANCHESTER UNITED.....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: EURO 2008   Today at 2:08 pm

Back to top Go down
 
EURO 2008
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Nike Mercurial E8 Vapours! (Euro 2008 Special Edition) Size 10
» Official EURO 2008 SQUAD NUMBERS
» Nike Vapor Mercurials
» Euro 2008 - Group C thread
» Wings and Wheels Car Show, Warner Robins GA Oct. 11 2008

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FHG Komuniti :: PerBinCanGaN ::   :: Dunia Sukan-
Jump to: