FHG Komuniti
You must login or register to view all this site...
thanks from FHG komuniti...



 
HomeMenuju Era BaruRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Poll
Windows Apakah Yang Sedang Anda Gunakan Sekarang
1. Windows XP
49%
 49% [ 56 ]
2. Windows Vista
23%
 23% [ 27 ]
3. Windows 7
28%
 28% [ 32 ]
Total Votes : 115
Latest topics
Top posters
Haji Gendutz (1067)
 
abu9783 (942)
 
exter3144 (590)
 
QuadCore (374)
 
Eset Mataku (190)
 
cicakman (181)
 
trader9509 (170)
 
ladylight (169)
 
reaker850327 (158)
 
Dreamcast (150)
 
HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Share | 
 

 AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Haji Gendutz
 
 



Number of posts : 1067
Age : 31
Location : SaRaWaK
Points : 16496
Reputation : 2
Registration date : 2008-01-08
Operating System : 7 ultimate

PostSubject: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Thu Apr 09, 2009 1:17 pm

pernah kah anda rasa dicintai...
adakah dia mencintai anda... apakah anda akan ada menjumpai org sebegini..
renung-renungkan....



  • Orang yang mencintai anda tidak akan pernah ada jawapan or alasan mengapa dia menyintai anda..kerana dihatinya and dimatanya hanya ada anda... Surprised


  • Walaupun anda sudah punya pacar or teman istimewa ..dia tdk kisah itu semua kerana anda tetap jd impiannya walaupun impiannya nampak kabur... Wink


  • Org yang menyintai anda akan selalu hantar sms ,selamat pagikah, dah makn kah,take care n sbgnya..bcoz dgn cara ya nya kan selalu dekat dgn anda..tp word kamek suka ngan kitak or aku cinta padamu ya cda maybe nya supan or takut cinta nya ditolak..


  • Jika Hatinya boleh di operate, anda akan lihat dia benar2 takut kehilangan anda...jauh dimata dekat dihati Embarassed


  • dia juga tidak akan mengelak permintaan anda,bahkan kalau anda lihat di inbox teleponnya masih tersimpan msg2 anda walaupun sudah dikirim berbulan or bertahun yg lalu..


  • sekiranya anda mnegelak diri drpdnya,dia akan menyedari n merelakan anda pergi walaupun sakit gilak nya nak nerima kenyataan ya..


  • Andai satu hari anda mengingati or merinduinya,dia akan ada menunggu anda kerana cintanya hanya untuk anda....


  • Orang yang menyintai anda tdk akan memaksa anda memberinya sebab n alasan mengapa anda tidak memberi kesempatan kepadanya kerana dia tidak mahu membebankan pemikiran anda kerana perasaan dia terdapap anda... dan disuatu saat anda menolak cintanya (nyuruh nya pergi dr kehidupan anda) ,dia akan pergi tanpa menyalahkan anda...kerana dia ingin anda bahagia....



so... pernah menjumpai insan seperti diatas.. bijak2lah mengawal perasaan anda...


_________________


Last edited by Haji Gendutz on Mon Oct 26, 2009 11:22 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.hajigendutz.blogspot.com
ladylight
 
 



Number of posts : 169
Age : 30
Location : sarawak
Points : 15887
Reputation : 3
Registration date : 2008-04-02
Operating System : Windows Xp

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Thu Apr 09, 2009 2:02 pm

wow..... awesome!! hebat juak ktk tok men ayat aji oe....
Back to top Go down
View user profile
abu9783
 
 



Number of posts : 942
Age : 33
Location : Samarahan
Points : 15931
Reputation : 3
Registration date : 2008-03-26
Operating System : Windows Xp

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Thu Apr 09, 2009 6:10 pm

mun dah tauk pak haji ya hbat main ayat pa tggu..ator g hal kidding
Back to top Go down
View user profile
Haji Gendutz
 
 



Number of posts : 1067
Age : 31
Location : SaRaWaK
Points : 16496
Reputation : 2
Registration date : 2008-01-08
Operating System : 7 ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Thu Apr 09, 2009 6:21 pm

astaga... topik tok bukan k ngator pok... lol!

_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.hajigendutz.blogspot.com
niamii_1216
 
 



Number of posts : 69
Age : 27
Location : semanggang
Points : 15865
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-08
Operating System : Windows Vista Ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Mon Apr 13, 2009 10:05 am

k2..mun da gerek slalu mrh,mala jak pdh brek..p bl kt x msj nya,lu ngamok..aneh nak?pa lah maknanya??help me!!!
Back to top Go down
View user profile
Haji Gendutz
 
 



Number of posts : 1067
Age : 31
Location : SaRaWaK
Points : 16496
Reputation : 2
Registration date : 2008-01-08
Operating System : 7 ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Mon Apr 13, 2009 4:15 pm

memang aneh bin pelik ya.... kali dlm benci ada cinta li... kidding

ada juak seten org mulut padah lain,hati pdh lain...
rambut ta sama itam, hati sapa tauk nak...
maybe sidia kitak tek tensen li... so... bincang bagus2...esehmen..(pande2 jak kmk tuk
hahaha)

Quote :
mun da gerek slalu mrh,mala jak pdh brek..p bl kt x msj nya,lu ngamok..aneh nak?pa lah maknanya??

dalam hati still cinta li...
bak kata pepatah.. cni mun sik pulang sireh mun sik ke gagang nak... hahaha

ada someone madah.. andai ego(bukan moto ego Surprised ) tiada dlm satu prhubungan, rasa mcm sik sempurna jak sesuatu hubungan itu...tp jgn ego ilak..lak lain jd nya lak...
so.. pande2 lah manage hubungan anda....

Mun Rasa ur relationship sik kesiney, baik cari pacar lagi... Embarassed ..

renung-renungkan..... cool

_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.hajigendutz.blogspot.com
ladylight
 
 



Number of posts : 169
Age : 30
Location : sarawak
Points : 15887
Reputation : 3
Registration date : 2008-04-02
Operating System : Windows Xp

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Tue Apr 14, 2009 2:06 pm

niamii_1216 wrote:
k2..mun da gerek slalu mrh,mala jak pdh brek..p bl
kt x msj nya,lu ngamok..aneh nak?pa lah maknanya??help me!!!

eih...... mek rasa la.. jiwa org ya di selubungi angol.......suma x btul.. gerek, mtk break....dah nm pun ajak break nang la ti nya x mok bsama gk nk? pahal pulak marah2 org x msg... aneh2.... kali ms gerek ya nya byk peminat..hahahaha!! bl da break tek, jiwa kosong. yalah becarik2 gk ya...xtauk sapa nk d amok, ngamok la ktk... hahahaha.. sah2 org mcm ya saiko eh..xpat d amal habit plek gya... kidding
Back to top Go down
View user profile
Haji Gendutz
 
 



Number of posts : 1067
Age : 31
Location : SaRaWaK
Points : 16496
Reputation : 2
Registration date : 2008-01-08
Operating System : 7 ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Tue Apr 14, 2009 2:47 pm

kali benar kata ladylight ya kali...
tp yalah manusia..mcm2 peel.. Razz

tp yang menjadi persoalannya...siapa yg minta brek,sapa plak yang ngamok.. hahaha

_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.hajigendutz.blogspot.com
niamii_1216
 
 



Number of posts : 69
Age : 27
Location : semanggang
Points : 15865
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-08
Operating System : Windows Vista Ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Tue Apr 14, 2009 3:54 pm

nang nya aneh..angol da jak mek..
payah nak phm org dakya..
Back to top Go down
View user profile
Haji Gendutz
 
 



Number of posts : 1067
Age : 31
Location : SaRaWaK
Points : 16496
Reputation : 2
Registration date : 2008-01-08
Operating System : 7 ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Wed Apr 15, 2009 10:53 am

niamii_1216 wrote:
nang nya aneh..angol da jak mek..
payah nak phm org dakya..

palak ktk angol..tp ktk still memikirkan sidia nak... kidding
(yalah kuasa cinta Embarassed )

bak lirik lagu lestari...
ku cuba pejam mata, tp tak terlena
kerana ku masih teringat padamu...
begitu payahnya nak kumelupakan...



_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.hajigendutz.blogspot.com
niamii_1216
 
 



Number of posts : 69
Age : 27
Location : semanggang
Points : 15865
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-08
Operating System : Windows Vista Ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Wed Apr 15, 2009 1:14 pm

huhuhuhuhu..
bena kt ktk ya...
pelik o...
mulut kt benci,p hati mencintai..
arh!!!aneh li idup tok..
Back to top Go down
View user profile
Eset Mataku
 
 



Number of posts : 190
Age : 29
Location : inside your pc
Points : 16158
Reputation : 0
Registration date : 2008-02-05
Operating System : Windows Vista Bussiness

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Wed Apr 15, 2009 1:21 pm

niamii_1216 wrote:
huhuhuhuhu..
bena kt ktk ya...
pelik o...
mulut kt benci,p hati mencintai..
arh!!!aneh li idup tok..

lumrah bergerek Surprised

_________________
Back to top Go down
View user profile
niamii_1216
 
 



Number of posts : 69
Age : 27
Location : semanggang
Points : 15865
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-08
Operating System : Windows Vista Ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Wed Apr 15, 2009 1:27 pm

nya lah ya koh...
p laki ssh nak d phm..
huhuhuhuhu
pdh brek,p gk juak becarik...
mun x d msj,mrh...
hurm..
Back to top Go down
View user profile
Haji Gendutz
 
 



Number of posts : 1067
Age : 31
Location : SaRaWaK
Points : 16496
Reputation : 2
Registration date : 2008-01-08
Operating System : 7 ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Thu Apr 16, 2009 1:08 pm

dah nama liku2 pergerekan... Embarassed
jika takut dilambung ombak, jgn berumah ditepi pantai... ndak pio nak..

tp mun ktk dpt buang ego "can" kitak ya...confirm nya always cair leh kitak.. kidding

_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.hajigendutz.blogspot.com
niamii_1216
 
 



Number of posts : 69
Age : 27
Location : semanggang
Points : 15865
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-08
Operating System : Windows Vista Ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Thu Apr 16, 2009 1:17 pm

hurm...ego nya nang dahsyat aih...
cair?jgn bemimpi d siang ari la...
hahahhahaha
doa k kmk a...
moga2 hatinya 'cair'...
Back to top Go down
View user profile
Haji Gendutz
 
 



Number of posts : 1067
Age : 31
Location : SaRaWaK
Points : 16496
Reputation : 2
Registration date : 2008-01-08
Operating System : 7 ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Thu Apr 16, 2009 1:19 pm

u not believe?....
usha2 jak supaya ego nya sik dasyat..


_________________


Last edited by Haji Gendutz on Mon Apr 20, 2009 10:11 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.hajigendutz.blogspot.com
niamii_1216
 
 



Number of posts : 69
Age : 27
Location : semanggang
Points : 15865
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-08
Operating System : Windows Vista Ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Thu Apr 16, 2009 1:21 pm

usaha?
ok..
laki nang cpt ngamok li...
nang xpat silap kit...
huhuhuhuhuhhuhu
dah syg...sbr jak lah o..
arap2nya berubah...insya allah
Back to top Go down
View user profile
ladylight
 
 



Number of posts : 169
Age : 30
Location : sarawak
Points : 15887
Reputation : 3
Registration date : 2008-04-02
Operating System : Windows Xp

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Thu Apr 16, 2009 2:21 pm

tapi nk... mun dah berbisa gilak org d inang ktk ya, xda give and take y not ktk think twice to proceed dgn si dia. bukan apa bah..... chenta ya utk dinikmati ba....bkn utk seksa2 dirik.... btw, ya tek cuma cadangan jak... mcm apa kt org tek, berat mata memandang, berat lagi bahu memikul.....
Back to top Go down
View user profile
niamii_1216
 
 



Number of posts : 69
Age : 27
Location : semanggang
Points : 15865
Reputation : 0
Registration date : 2008-04-08
Operating System : Windows Vista Ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Thu Apr 16, 2009 3:29 pm

ya lah tek..adoh eh..nang dugaan la o...mun ktk,pa ktk plh,miss ladylight?
Back to top Go down
View user profile
ladylight
 
 



Number of posts : 169
Age : 30
Location : sarawak
Points : 15887
Reputation : 3
Registration date : 2008-04-02
Operating System : Windows Xp

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Fri Apr 17, 2009 3:21 pm

mun kmk ka......? kmk plu list down pro n contra dolok... pk lok laa....
apa bgus + apa kburukan break off.... bkn la nk pdh apa, mun dh masa berkapel gk dh mcm2 pe'el, leh byg x mun dh married lak....? p mgkn juak la, certain org leh brubah... tp yg ptg nya tplang dgn ktk juak cik niamii..... syg jak x guna koh mun dah nya nyakit ktk mpun....[ecececece...loba da jak klaka Embarassed ]..... x ckup la pakej nya mun ktk jak nk fhm gerek ktk.. kira kes selfish la tok..... mun rs dh x mampu nk go on, cukup2 lah ya..... b4 prasaan ktk ya tersasar jauh... haha! forgive pa nya plah, forget juak if ktk mampu n let d feeling go away~~ heeeeee kidding ...... harap2 bahagia la ktk klak.....
Back to top Go down
View user profile
Haji Gendutz
 
 



Number of posts : 1067
Age : 31
Location : SaRaWaK
Points : 16496
Reputation : 2
Registration date : 2008-01-08
Operating System : 7 ultimate

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Fri Apr 17, 2009 3:47 pm

ladylight wrote:
mun kmk ka......? kmk plu list down pro n contra dolok... pk lok laa....
apa bgus + apa kburukan break off.... bkn la nk pdh apa, mun dh masa berkapel gk dh mcm2 pe'el, leh byg x mun dh married lak....? syg jak x guna koh mun dah nya nyakit ktk mpun....[ecececece...loba da jak klaka ]..... x ckup la pakej nya mun ktk jak nk fhm gerek ktk.. mun rs dh x mampu nk go on, cukup2 lah ya..... b4 prasaan ktk ya tersasar jauh... haha! forgive pa nya plah, forget juak if ktk mampu n let d feeling go away~~ heeeeee kidding ...... harap2 bahagia la ktk klak.....

utk cik niami... bijak2 lah ktk list pro n contra ya....
zaman dah maju ..dlm pergerekan perlu pakej wak..bukan jd artis jak perlu pakej..

mun perasaan ya tersasar jauh..(mek sik paham ilak word tok,gik coba paham lah tok kidding ) ejas2kan sak nya sik tersasar...

tp apapun yg berlaku baik buruk dlm prgerekan.. life mesti dtruskan...cinta sebahagian dlm kehidupan...so nikmatilah cinta selagi ia indah...jgn salahkan cinta kerana berduka coz cinta itu satu anugerah...

biarpun pahit utk ditelan, tapi apakan daya nak...
sekurang-kurangnya anda berusaha mempertahankan mahligai indah pergerekan anda.... Surprised

yang pasti....... Pahit Akan Manis Akhirnya...

renung-renungkan....

_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.hajigendutz.blogspot.com
abu9783
 
 



Number of posts : 942
Age : 33
Location : Samarahan
Points : 15931
Reputation : 3
Registration date : 2008-03-26
Operating System : Windows Xp

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Fri Apr 17, 2009 4:06 pm

Haji Gendutz wrote:
ladylight wrote:
mun kmk ka......? kmk plu list down pro n contra dolok... pk lok laa....
apa bgus + apa kburukan break off.... bkn la nk pdh apa, mun dh masa berkapel gk dh mcm2 pe'el, leh byg x mun dh married lak....? syg jak x guna koh mun dah nya nyakit ktk mpun....[ecececece...loba da jak klaka ]..... x ckup la pakej nya mun ktk jak nk fhm gerek ktk.. mun rs dh x mampu nk go on, cukup2 lah ya..... b4 prasaan ktk ya tersasar jauh... haha! forgive pa nya plah, forget juak if ktk mampu n let d feeling go away~~ heeeeee kidding ...... harap2 bahagia la ktk klak.....

utk cik niami... bijak2 lah ktk list pro n contra ya....
zaman dah maju ..dlm pergerekan perlu pakej wak..bukan jd artis jak perlu pakej..

mun perasaan ya tersasar jauh..(mek sik paham ilak word tok,gik coba paham lah tok kidding ) ejas2kan sak nya sik tersasar...

tp apapun yg berlaku baik buruk dlm prgerekan.. life mesti dtruskan...cinta sebahagian dlm kehidupan...so nikmatilah cinta selagi ia indah...jgn salahkan cinta kerana berduka coz cinta itu satu anugerah...

biarpun pahit utk ditelan, tapi apakan daya nak...
sekurang-kurangnya anda berusaha mempertahankan mahligai indah pergerekan anda.... Surprised

yang pasti....... Pahit Akan Manis Akhirnya...

renung-renungkan....

kata2 pak haji tuk nang hebat....
aku sokong ilak dah alang2 bercinta apa nak diputus2 indah setahun leh tahan ngan org yg di cinta cuba g setahun...insyaallah beroleh juakpercintaan ya.... kidding
ndak pio upa nya
Back to top Go down
View user profile
ladylight
 
 



Number of posts : 169
Age : 30
Location : sarawak
Points : 15887
Reputation : 3
Registration date : 2008-04-02
Operating System : Windows Xp

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Fri Apr 17, 2009 6:11 pm

hahahaha.... mena ya pak aji... p ya sekadar idea la.... selebih nya, lu pk la sendiri~~ pa yg bgus jdkan tauladan, pa yg x bgs jdkan sempadan..... jdkan tembok pun xpa.... k ktk beringat2 utk next relationship.....x piya nya ??
Back to top Go down
View user profile
Eset Mataku
 
 



Number of posts : 190
Age : 29
Location : inside your pc
Points : 16158
Reputation : 0
Registration date : 2008-02-05
Operating System : Windows Vista Bussiness

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Fri Apr 17, 2009 6:20 pm

niami... byk dah idea n suggest ya...
nang pande bermadah-madah sidak tuk... Surprised

_________________
Back to top Go down
View user profile
ladylight
 
 



Number of posts : 169
Age : 30
Location : sarawak
Points : 15887
Reputation : 3
Registration date : 2008-04-02
Operating System : Windows Xp

PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Sat Apr 18, 2009 12:08 pm

Eset Mataku wrote:
niami... byk dah idea n suggest ya...
nang pande bermadah-madah sidak tuk... Surprised

hahahaha... ya lah nya En.Eset..... madah berhelah kt org pun nya... kidding x camya, x meriah rumah...sak cik niiami kt ya tauk, masih ada yang sayang.... x pun gerek nya syg nya, kwn2 nya dlm fhg tok syg nya..... cheers
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....   Today at 12:04 pm

Back to top Go down
 
AdakaH Dia MenCINTAi Kita?....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FHG Komuniti :: PerBinCanGaN ::   :: Sembang-sembang-
Jump to: